Свет

ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ОВИМ ПЉАЧКАШИМА: Успели да уђу у лондонски златару, али је излазак био проблем (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Интернетом кружи урнебесан снимак тројице пљачкаша који су још у априлу 2019. године опљачкали једну трговину с накитом у северном Лондону.

Снимак је постао поновно актуаелан будући да је један од пљачкаша, 32-годишњи Ендру Елиот осуђен на седам година затвора јер је украо накит вредан 21.000 фунти. На снимку се види како један пљачкаш покушава да побегне из радње, али продавачица је пре тога стиснула тастер за закључавање врата и потом побегла у тоалет гдје се закључала и позвала полицију. У том тренутку у радњу улазе и друга двојица пљачкаша, али како је активиран систем закључавања којим се врата изнутра не могу отворити, крадљивци не могу изаћи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један се потом сетио да би требао да притисне тастерте је то и урадио, а други је потом изашао напоље. Али, када је овај изашао није придржао врата својим колегама у злочину па су у трговини и даље остала закључана два пљачкаша.

Други је на исти начин изашао ван, али учинио је исту грешку као и први, колеги који је остао унутра такође је затворио врата пред носом. Будући да сам није могао да отворити врата, почео је лупати по њима да би му на крају нетко од пролазника помогао да побегне… Али, тај је мушкарац и ухапшен те је сада осуђен на казну затвора.

Извор: Курир.рс/Večernji.hr