Србија

ЈЕЗИВО СВЕДОЧЕЊЕ САЊЕ МАРИНКОВИЋ: „Показала 2 реза од ножа које је то јутро добила од супруга!“

Водитељка се суочила са бројним животним искуствима!

Водитељка Сања Маринковић иза себе има богато новинарско искуство, а једном приликом је открила са каквом ситуацијом се сусрела током радионице “Булевар женских тајни“ коју је покренула са Весном Дедић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То је пројекат на који сам ја посебно поносна. Путовале смо у 2018. години у 22 града и села у Србији, разговарале смо са преко 5.000 жена. Циљ те радионице је да инспиришемо и мотивишемо жене да остваре свој циљ какав год да им је у животу. Оно што је нама било најважније јесте да на путу ка том циљу оне буду срећне – рекла је својевремено Сања и открила са каквим се све занимљивим ситуацијама сусретала.

– Ту је било много смешних ствари. Рецимо, били смо на Убу и било је преко 150 жена, а ја и Весна имамо ту шалу да одмах проверимо колико има удатих, колико разведених и занимљиво је да су на Убу све биле разведене, а само једна удата. Рецимо у Вршцу где је било око 200 жена, све су биле удате, што је невероватно. Тако да по крајевима Србије можеш да видиш где живе срећне жене и каква је ситуација. Оно што је било најсмешније јесте да је на Убу једна жена која је била судија и која је била наша гошћа као успешна жена – развела све те жене. Било је феноменалних ситуација, било је и суза и смеха – истакла је водитељка, па признала да је било и потресних сцена.

– Било је ситуација да жена устане из публике и покаже два реза од ножа која је то јутро добила од свог супруга. Било је заиста страшних ствари, али је било и изузетно лепих ствари. Важно је да су све те жене из својих тешких тренутака устале као победнице, направиле компаније, фирме, почеле да се баве неким другим послом.

Извор: Ало