Србија

УДАРНА ВЕСТ! Вучић се обратио народу: Успели смо!

У овом тренутку најпотребнији нам је мир, да нам се деца рађају – рекао је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић састао се данас пре подне у Београду са представницима Срба из региона, а тема састанка била је ситуација у Црној Гори и БиХ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ми смо се Срби данас на Сретење сабрали, окупили, саслушали једни друге. Србија је пред великим политичким искушењем у тренутку када је економски најснажнија у последњих 50 година – рекао је Вучић и додао да смо успели нешто што смо сањали деценијама.

– У овом тренутку најпотребнији нам је мир, да нам се деца рађају – рекао је Вучић додајући да није ни кукавица ни плашљивац, али да у овом тренутку треба да сачувамо мир.

Он је рекао да је то тек сад схватио, а „многи ће рећи много си паметан како си то тек сад видео“, да Тачи у тренутку кад је уводио таксе није био сам, да се нико из света против тога није бунио, као што ни онај ко је смислио некакву православну цркву у Црној Гори није био сам кад је то смишљао“…

– Неко из света није хтео да Србија економски буде много испред региона него само мало, отуд таксе… Како ми можемо да будемо криви за таксе – рекао је Вучић додајући да је Србија финансијски много изгубила увођењем такси.

Извор: Ало.рс/ М. И.