Србија

ОГЛАСИО СЕ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Ево где ће грађани Србије ићи на летовање!

Србија има многе лепоте, које грађани морају овог лета видети, будући да се препоручује да се летовање у другим државама ипак одложи док се ситуација у свету са вирусом смири.

Председник Србије Александар Вучић, гостујући у емисији „Ћирилица“, напоменуо је да би волео да грађани Србије летују ове године у својој земљи, јер, како наводи, не требамо потцењивати наше квалитете.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Волео бих највише на свету, али не верујем у то. Чим почну огласи за иностранству, та прича пада у воду. За Консантина Мицотакиса могу да кажем да је сјајан пријатељ, Грчка – фантастичан пријатеј. Они су рекли да ће 1. јула отворити плаже, али не разумем зашто себе потцењујемо? – истакао је он и навео какве све лепота наша земља поседује.

– Зашто не одемо на Увац, у Брестовачку бању. Да видите лепоту Кладова, узводно Дунавом, не знате шта је лепше. Да идете по пећинама нашим, ка Истоку… Тамо где је најшири Дунав тамо ћемо уложити новац, уз помоћ ЕУ, Голубачку тврђаву. Од Власине за коју ћемо радити канализациони прстен од 16 милиона евра, да можемо да је развијамо, Врњачка Бања. Зашто је срамота отићи тамо? Ртањ? Терме у Врднику? Зашто нас је срамота? Не будите скептични према својој земљи, јер су то научили од пре 15 година. Нису видели нове ствари, обиђите винарије, наша вина? Однос цене и квалитета боље него иједне у региону. Волим да пијем вино, то могу да вам потврдим. Манастири? Нешто феноменално? Обиђите џамију у Сјеници! – рекао је он.

 

Извор: Srbijadanas.com