Србија

ТУГА, ТРАГИЧНО ЈЕ НАСТРАДАО! Гордан Кичић се са болом ОПРОСТИО од њега: Збогом, стари друже

Последње збогом!

Новинар недељника „Време“ Радослав Ћебић погинуо је у саобраћајној несрећи у петак, 1. маја, у раним јутарњим часовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Последњи поздрав трагично настрадалом Радславу упутиле су многе јавне личности и пријатељи, а један од њих је и Гордан Кичић кога је његова смрт вома погодила, па се на Инстаграму опростио од свог пријатеља:

– Збогом, стари друже – написао је глумац у објави.

View this post on Instagram

Zbogom dragi druze……

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on

Радослав Ћебић рођен је 1972. године у Сарајеву. Завршио је Факултет драмских уметности у Београду, одсек монтажа. Током каријере сарађивао је са Продукцијском групом Мрежа, Радио-телевизијом Србије, Телевизијом Нова С…

У „Време“ је дошао 2006. године, када је у оквиру „Време Филма“ радио монтажу ТВ серијала „Јединица“. Касније је био коаутор документарних филмова „Пад Крајине“ (2007), „Атентат на Ђинђића – Медијска позадина“ (2008), „Бомбардовање“ (2009) и „Пети октобар – Коначни обрачун“ (2010). У филмској продукцији „Времена“ сарађивао је на документарно-играним филмовима „Херој 1914“ (2014) и „Апис“ (2020).

Од 2014. до 2019. као редитељ урадио је свих 138 „Временових“ емисија „Зумирање“. Недељнику „Време“ дао је и новинарски допринос са више од 140 објављених текстова. У тренутку смрти, радио је на документарном филму о илегалном рушењу у београдској Савамали у изборној ноћи 24. априла 2016. године.

Извор: srbijadanas.com