Свет

АМЕРИКО, ПОБИЈ СТОКУ СМРДЉИВУ! Шокантна порука супруге српског фудбалера: Што вас полиција не туче јаче

Изабраница Александра Катаија изазвала лавину коментара на друштвеним мрежама после радикалних ставова о протестима у САД.

Теа Катаи запалила је Инстаграм! Није реч о провокативним фотографијама, већ о скандалозним ставовима поводом протеста у Америци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Супруга српског фудбалера Александра Катаија изразито је радикална и захтева од полиције да још више туче протестанте.

– Што вас полиција није јаче тукла, стоко смрдљива – написала је Теа уз објаву где тројица демонстраната (црне боје коже) зверски пребијају једну старију жену (беле боје коже).

Уз фотографију полицијских кола која стоје испред људи који протестују атрактивна Српкиња је написала:

– Ма, побиј го*на, бре!

Велики број објава поделила је Теа са пратиоцима на друштвеним мрежама. Ту се налазе бројне пљачке широм САД, али и напад на један верски објекат који је посебно изнервирао Катаијеву.

– Стока одвратна пали цркве.

С друге стране, Александар Катаи није се оглашавао поводом дешавања у САД. Сјајни фудбалер на друштвеним мрежама само је објавио апел за помоћ Лани Јовановић. Некадашањи фудбалер Црвене звезде тренутно члан је Лос Анђелес галаксија, а у Америци је играо и за Чикаго фајер.

Пети месец трудноће Ускоро стиже принова Породица Катаи ускоро ће бити богатија за још једног члана! Теа је на друштвеним мрежама недавно објавила фотографију уз коментар „пети месец трудноће“. Уследиле су честитке са свих страна…

Александар и Теа добили су у септембру 2017. године наследника, комесу дали име Леон.

Извор: Курир