Србија

ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ! Доктор Миленковић пронађен мртав!

Пензионисани лекар Миодраг Миленковић (65) из Ћуприје који је нестао 7. јуна у атару села Скорица код Ражња, пронађен је мртав – потврдила је његова породица.

Његово остаци откривени су 23. јула недалеко од места где је последњи пут виђен. То подручје претраживано је више пута, али је трагачима посао отежала бујна вегетација, пише „Телеграф“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након његовог нестанка стизале су информације које су породици давале наду да је жив. Између осталог, надзорна камера на бензинској пумпи на аутопуту код Параћина снимила је човека за кога се сумњало да је он. Постојала је дојава да је виђен у Крагујевцу, али се испоставило да је и она била погрешна

Миодрага је последња видела његова супруга Мимица са којом је био у Скорици где су дошли да би обишли породично имање. Како је тада казала, мужа је оставила у колиби, да би се одморио, док је она отишла да погледа њиву. Када се вратила, није га затекла, па се забринула а како није пронађен ни после неколико сати, његов нестанак је пријавила полицији.

– Ова бол никада неће нестати, али бар имамо неки крај. Желим само да га сахраним и да се слична ствар никада никоме не деси – рекла је Миодрагова ћерка Олга која није одустајала од потраге до последњег тренутка надајући се да ће оца пронаћи живог.

Извор: Телеграф.рс