Србија

УЖАС У СЈЕНИЦИ! Младић отишао да прода мотор, кренуо са купцем да га проба, а полиција јутрос пронашла њихова тела!

У тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Сјеници живот су изгубили возач мотора Ћ.Ф. (33) из Новог Пазара и његов сувозач А.К. (20) из Сјенице.

Они су мотором ударили у бетонски зид и настрадали на лицу места. Како Информер сазнаје, несрећа се догодила око 22 сата, а тела настрадалих пронађена су пред зору. Наиме, Ћ.Ф. је синоћ мотором отишао у Сјеницу са намером да прода двоточкаша.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

-Нашао се са А.К. који је требало да купи мотор. Затим су, највероватније, отишли да пробају мотор. Њихови другови су се забринули јер се сатима нису враћали – каже Информеров извор.

Отац настрадалог Ћ.Ф. из Новог Пазара пријавио је полицији да је његов син отишао мотором и да је недоступан. Око пола четири јутрос, хитној службину Сјеници пријављено је да две особе леже поред бетонског зида на путу Сјеница-Нова Варош.

Лекари и полицијска патрола су одмах отишли на лице места и тамо затекли два тела. Утврђен је њихов идентитет и наложена је обдукција, каже извор из новопазарске полиције. Први резултати истраге указују да у овој несрећи, сем мотора, није било других учесника.

Извор: Информер.рс