Свет

ШОКАНТНО! Ким Џонг Ун погубио рођену сестру? Ево шта се дешава

Његова сестра последњи пут је виђена у јавности 27. јула

Где се налази сестра Ким Џонг Уна остаје мистерија, док су све јаче спекулације да је се „решио“ рођени брат, који је познат по егзекуцији ривала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За Ким Јо Џонг се говорило да ће преузети контролу над Северном Корејом након што је њен брат нестао из јавности. Причало се да је тешко болестан, па чак и да је умро.

Међутим, сада се наводи да је Ким Јо Џонг нестала и да је нема дуже од месец дана, преноси британски Сан.

Пре неколико дана свет је обишла вест да је Ким Џонг Ун у коми и да моћ треба да пређе на његову сестру.

Кимова одана сестра у последњих неколико година постала је све видљивија у јавности и веровало се да је она друга најмоћнија особа у Северној Кореји.

Међутим, одједном су у јавности почеле да се појављују фотографије мистериозног лидера земље, на којима изгледа здраво. Видели смо га на наводном састанку са члановима партије, али и у пољу кукуруза након проласка тајфуна.

Са друге стране, медији преносе да његова сестра није виђена у јавности од 27. јула, а многи сумњају да је пала у руке свог брата, који је познат по егзекуцији ривала.

Наиме, Кимов теча Јанг Сонг-Таек је 2013. осуђен на смрт и стрељан, а пре тога је описан као де-факто лидер када је Кимов отац Ким Џонг Ил умро.

Непотврђени извештају пренели су да је његову породицу задесила иста судбина након што је Ким одлучио да се обрачуна са ривалима.

Да подсетимо, сестра Ким Џонг Уна последњих година пратила је брата на важним догађајима, као што је самит између САД и Северне Кореје 2018. у Сингапуру.

Такође је била први високи званичник који је отпутовао у Јужну Кореју за зимске Олимпијске игре 2018.

Медији су пренели да се она налази иза недавног дизања у ваздух Канцеларије за везу између две Кореје.

Извор: Телеграф.рс