Србија

СРБИЈА ЋЕ ПРИЗНАТИ КОСОВО? Огласио се Дачић и открио све!

Фото: Јутјуб

Министар сполњних послова Србије Ивица Дачић прокоментарисао је изјаву Бошка Обрадовића да је актуелна власт спремна да призна независност Косова.

„Доста је више гнусних лажи да су власт у Србији и председник Александар Вуцић спремни да признају независност Косова, као што је данас по ко зна који пут изјавио Бошко Обрадовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Србија је за ових осам година наше коалиције са Вуцићем, вратила питање Косова на дневни ред, за разлику од времена Тадића, Јеремића и Ђиласа када су сви говорили да је све већ решено. У то време скоро деведесет земаља је признало Косово, у време наше власти 18 земаља је повукло признање Косова, тако да данас Косово више нема већину за пријем у медјународне организације.

Колико је ко урадио најбоље говоре похвале које Тадићу и Јеремићу упућују албански лидери, као захвалност за погрешно постављено питање пред Међународним судом правде у Хагу.

Србија и Вучић су милион пута јасно рекли да ми желимо дијалог и мирно решење проблема, али да не пристајемо на уцене и ултиматум за признање Косова. Зато престаните више да лазете народ да ће неко да призна Косово”, истакао је Ивица Дачић.

Извор: Еспресо.рс