Србија

ЈАДРАНКА ПОНОВО ВРЕЂА СРБЕ: Овим је увредила целу нацију

Певачица Јадранка Барјактаровић отворила је нови Инстаграм налог, након што јој је претходни угашен због великог броја пријава, а на новом профилу одмах је почела да се обрачунава са пратиоцима из Србије.

Јадранка се пре неколико дана нашла у центру скандала када је на наступу у Подгорици певала стихове Митра Мирића у измењеном облику, те се холом у коме је наступала орило „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Претходни Инстаграм профил јој је након тога, због великог броја пријава, угашен, а након што је отворила нови наставиле су да се нижу бројне поруке и коментари на рачун поменутог потеза на наступу.

Након што је поручила да не осећа потребу да се извини, Јадранка је сада одлучила да се путем Инстаграма разрачуна са пратиоцима из Србије, те је у једној од објава написала:

– Не морам ништа ни да изјавим. Сами сте све о својој нацији рекли коментарима.

Подсетимо, након што је неколико српских телевизија саопштило да више није добродошла у њиховим емисијама, Јадранки је и Савез естрадно-музичких уметника Србије одлучио да ускрати могућност учествовања на фестивалима у њиховој организацији.

Извор: Блиц