Србија

Вукадиновић тврди: Нова Влада има циљ – Уклањање Русије из Србије! Ево о чему је реч!

Никада у историји Скупштина Србије није била оволико дуго без председника.

После више месеци добили смо невољног председника Скупштине и владу реда ради. Дачић ће бити чувар плаже у зимском периоду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Све ово је потврда је бојкот избора успео и да је оголео Вучићев режим. Ово истиче Ђорђе Вукадиновић и наглашава да су посебно награђени они министри који су имали највише афера у претходном периоду.

– То су Вулин, Стефановић, Недимовић, Зорана Михајловић… Вучић као да воли грешнике, ваљда их тако лакше контролише. Једино је Ивица Дачић деградиран унапређењем.

Вучић је кренуо питем Мила Ђукановића и када је Русија у питању. Вашингтонски споразум је био чин велеиздаје, али и шамар Русији.

Не само да је понизио себе, Вучић је у Вашингтону понизио и Србију. Руси су до Вашингтона затварали очи пред разним Вучићевим инцидентима, али је споразум који је потписао била кап која је прелила чашу.

Ова влада ће имати за задатак да склони Русију из Србије. Интересантно је да су сви скочили да погину и објаве рат Русији када је Мариха Захарова написала твит о Вучићу, а када Трамп понижава Вучића, када пореди Србе са дивљим племенима и говори како се Вучић грлио и љубио са Хотијем, они ни да се огласе.

Пошто “жутих” више нема или су у СНС јату, сада је Вучић смислио да се више не бори против жутих тајкуна, већ против мафије.

Боре се против мафије у земљи где они владају осам година!? Једино ако је у питању сукоб међу њима, па се најављује борба против мафије.

 

 

 

 

 

 

Извор: (Србин.инфо)