Србија

ВУЧИЋ ШОКИРАО НАЦИЈУ: „Неки људи из државног апарата су укључени у мафију, већ имам информације“

Не плашим се уопште и победићемо мафију, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић, уверен да ће до краја године бити „огромних резултата“ у борби против мафије.

„Ми ћемо тај проблем да решимо. Видим по претњама да су помислили да су богови“, рекао је Вучић на тв Хепи и додао да је у питању сукоб два клана, али да је највећи проблем што су укључили део људи из тзв. државног система.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Каже да је за некога добио информације, за некога није, али да надлезни раде свој посао.

„Када се сликају у возилилма од 400.000 евра, а раде у државној служби, морате да се запитате одакле то, ко је то дао и за шта“, указао је и додао да мафијаши не могу да постоје без подршке државног шитема.

Истиче да су све време давали лажне информације ка медијима како би се криминализовали његова породица, брат, син, отац.

„Испало је да су сви мафијаши, а све слагали, ко се с ким чуо, све су намерно слагали, као из за Јовањицу и друге случајеве“, каже Вучић.

Наводи да би уколико би се кренуло у обрачун, прва опомена била убити му неког у породици, а „онда идемо на њега „.

Каже и да се не плаши, да то одавно не слуса.

„Не желим да слусам о претњама, немам страх. Све сам дозивео сто сам зелео, остварио рефороме, без рата, убијеног грађанина, успео да ставим државу на прво место по стопи раста“, истиче и додаје да ћемо успети у корони, са путевима, пругама.

 

 

 

 

 

 

Извор: Тањуг