Србија

Најновија вест! ЛИКВИДАЦИЈА У БЕОГРАДУ! Убијен син Зорана Ускоковића

БЕОГРАД – У ноћашњој сачекуши на Миљаковцу у Борској улици убијен је син (22) Зорана Ускоковића Сколета.

Подсетимо, испред супермаркета у Борској на Миљаковцу ноћас је, највероватније у сачекуши, ликвидиран младић (22) који се претходно паркирао у близини. Према првим и незваничним информацијама, младић је усмрћен хицем у главу. Убица је младића брутално ликвидирао са неколико хитаца из ватреног оружја сачекавши га да се паркира и изађе из кола. Тело млађег мушкарца у локви крви затекли су јутрос зором запослени у супермаркету иза ког су га и нашли и одмах позвали полицију и хитну помоћ – око 5.30 сати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његов идентитет у први мах није био познат јер највероватније није имао документа код себе.

Како је Курир већ писао, отац убијеног младића Зоран Ускоковић Сколе, који се од 15. јануара 2000, када су у „Интерконтиненталу“ убијени Жељко Ражнатовић Аркан, Миленко Мандић и Драган Гарић, помињао као један од организатора троструке ликвидације, убијен је нешто више од три месеца касније.

У последњем интервјуу који је дао аутору филма „Видимо се у читуљи“ Војиславу Туфегџићу, Сколе је, између осталог, рекао да му је непријатно због тога што путем медија мора да демантује гласине о својој умешаности у злочин.

– Читав Београд зна да смо Аркан и ја имали заједничке послове везане за фудбал, да смо улагали у добре играче, али да смо сарађивали и у другим пословима. Били смо добри пријатељи. Никада нисмо разменили ружну реч, нити долазили у ситуацију да се због нечега посвађамо. Кад је Аркан убијен, звао сам и Цецу и Мандићеву породицу да изјавим саучешће. Дао сам умрлице пријатељима. Нико од ухапшених за убиство у истрази ме није поменуо – рекао је Сколе у интервјуу који је дао око месец и по дана после убиства Жељка Ражнатовића Аркана, по повратку у Србију из иностранства, где је био у време атентата у „Интерконтиненталу“.

Три месеца након убиства Аркана, 27. априла 2000. године, у филмској потери по улицама Београда припадници „земунског клана“ ликвидирали су Ускоковића.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс