Србија

ОВО ЈЕ ЦЕЦИН НОВИ ДЕЧКО! Светлана Ражнатовић у вези са Богданом (ФОТО)

Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић (46) како сазнајемо, већ неко време је у емотивној вези са Богданом Срејовићем (38) из Београда!

Када је Цеца у питању, реч је о вести која је права ексклузива, посебно ако се зна да она ретко открива детаље из свог приватног живота.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима извора блиском пару, упознавање се десило на рођендану Цецине пријатељице, а после неколико недеља дружења, започели су романтичну љубавну везу.

Фото: Фејсбук принтскрин

– На рођенданској вечери у једном престоничком ресторану се десио први сусрет Цеце и Богдана. А потом су се преко заједночког пријатеља видели неколико пута, где су се родиле симпатије. У самом почетку су се крили далеко од очију јавности и кретали само међу најужем кругом пријатеља. Међутим, од Нове године су почели и заједно да излази у јавност, чему сведоче и ове папарацо фотографије настале у једном београдском ресторану, а пре тога овај пар је виђен на Јахорини где су са друштвом уживали у зимским чаролијама… Наравно, да Цецин одлазак на Јахорину није прошло незапажено, а самим тим ни мистериозни мушкарац од којег се није одвајала – открива извор који је до детаља упућен у љубавну вези Ражнатовићеве.

Иначе, Богдан је дуги низ година у угоститељству и веома је успешан у свом послу. Из његове емотивне прошлости, свакако треба поменути да иза себе има брак, разведен је скоро пет година, а ћерка Искра му је центар света, те на његовом Инстаграм профилу можемо видети велики број заједничких фотографија.

Фото: Фејсбук принтскрин

Овим поводом контактирали смо Цецу, те смо јој том приликом навели све информације које поседујемо о њеном емитовном животом, на шта нам је она одговорила:

– Не желим да коментаришем свој приватни живот. Довиђења – кратко је изјавила Цеца.

Извор: Блиц