loading...
Србија

ОВО ЈЕ ЦЕЦИН НОВИ ДЕЧКО! Светлана Ражнатовић у вези са Богданом (ФОТО)

Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић (46) како сазнајемо, већ неко време је у емотивној вези са Богданом Срејовићем (38) из Београда!

Када је Цеца у питању, реч је о вести која је права ексклузива, посебно ако се зна да она ретко открива детаље из свог приватног живота.

Према речима извора блиском пару, упознавање се десило на рођендану Цецине пријатељице, а после неколико недеља дружења, започели су романтичну љубавну везу.

Фото: Фејсбук принтскрин

– На рођенданској вечери у једном престоничком ресторану се десио први сусрет Цеце и Богдана. А потом су се преко заједночког пријатеља видели неколико пута, где су се родиле симпатије. У самом почетку су се крили далеко од очију јавности и кретали само међу најужем кругом пријатеља. Међутим, од Нове године су почели и заједно да излази у јавност, чему сведоче и ове папарацо фотографије настале у једном београдском ресторану, а пре тога овај пар је виђен на Јахорини где су са друштвом уживали у зимским чаролијама… Наравно, да Цецин одлазак на Јахорину није прошло незапажено, а самим тим ни мистериозни мушкарац од којег се није одвајала – открива извор који је до детаља упућен у љубавну вези Ражнатовићеве.

Иначе, Богдан је дуги низ година у угоститељству и веома је успешан у свом послу. Из његове емотивне прошлости, свакако треба поменути да иза себе има брак, разведен је скоро пет година, а ћерка Искра му је центар света, те на његовом Инстаграм профилу можемо видети велики број заједничких фотографија.

Фото: Фејсбук принтскрин

Овим поводом контактирали смо Цецу, те смо јој том приликом навели све информације које поседујемо о њеном емитовном животом, на шта нам је она одговорила:

– Не желим да коментаришем свој приватни живот. Довиђења – кратко је изјавила Цеца.

Извор: Блиц

loading...