Србија

Стравично! ДУШАН ЈЕ ДЕВОЈКУ УБИО ЗБОГ РАСКИДА! На врату је имала 29 убода, УБИЦА ЈЕ САДА ДОБИО ОНО ШТО ЈЕ ЗАСЛУЖИО!

Убица је потегао нож којим је, како се сумња, бившу девојку убо 39 пута

Душан П. (36) из Коцељеве осуђен је на максималну казну затвора од 40 година за убиство бивше девојке Виолете Ј. (19) у селу Баталаге 13. октобру 2019. године. Дело је квалификовано као тешко убиство на свиреп и подмукао начин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Живот девојке угашен је само због тога што је прекинула и није желела да обнови љубавну романсу.

Душан и Виолета су, наиме, раскинули месец дана пре злочина који се догодио када је он дошао њеној кући наводно да би се измирили. Сачекао је Виолету на капији ујутро када се вратила из треће смене у фабрици сокова где се тек запослила и отишли су у собу на спрату.

Уместо да се помире, Душан је потегао нож којим је, како се сумња, бившу девојку убо 39 пута. Чак 29 рана у пределу врата, главе и на левој страни леђа тужиоци и вештаци су квалификовали као нападне ударце. Несрећна девојка је вриштала и бранила се од насртаја помахниталог бившег парнтера и том приликом је задобила небројене посекотине по рукама.

Када су чули јауке, најпре маћеха Љиљана, а онда и отац Драгиша отрчали су на спрат куће и прекинули крвави пир. Виолета је лежала на поду полусвесна и обливену крвљу. Иако преплашени, остали су присебни и на рукама изнели ћерку до аутомобила. Девојка је искрварила на путу до Дома здравља у Коцељеви и дежурни лекар је констатовао смрт.

У коцељевачком крају људи и данас препричавају како се убица довезао до Дома здравља у истом аутомобилу са девојком коју је насмрт избо ножем и њеним родитељима. Отац Драгиша је једном руком држао волан, а другом придржавао ћерку која је седела на предњем седишту.

Позади су седели Љиљана и Душан који није испуштао нож из руке. Када су стигли до Дома здравља он је смирено изашао из аутомобила и отишао својој кући.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Телеграф.рс