Србија

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ СМЕЈЕ: Реакција такмичарке у Слагалици запалила друштвене мреже (ВИДЕО)

Ко губи, има права да се љути, али када то учини у квизу „Слагалица“ који се дуги низ година емитује на Првом програму Радио телевизије Србије, обично постане прави хит на друштвеним мрежама.

Катарина Демијаненко и Марко Стаменковић, били су главни актери јучерашње епизоде најпопуларнијег породичног квиза. У такмичењу је после две епизоде, победио Марко, али је симпатије публике побрала Катарина и то захваљујући својој реакцији у поједним тренуцима када је други такмичар био бржи, те и давао тачна решења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, она у три наврата није могла да сакрије своје незадовољство и изнервираност, те је сваки пут инстиктивно реаговала, два пута колутањем очију, док је једном и миш умало страдао.

Прва реакција је дошла већ на почетку, када је Марко у првој игри дао решење за реч од девет слова, онда током решења математичких задатака, да би кулминација дошла са Асоцијацијама, када је Марко поново био бржи, што је симпатчна Катарина испратила колутањем очију и одмахивањем руком.

Овакве њене реакције, убрзо су нашле свој пут ка друштвеним мрежама, где су се углавном низали коментари попут „ово сам тако ја на испиту“ па и „подршка за сестру“.

Извор: Блиц