СРБИЈА ЈАВЉА

ЛЕЧИЋ СЛАО ПОРУКЕ ПОЗНАТОЈ ВОДИТЕЉКИ, ОНА СВЕ ОБЈАВИЛА: Након Данијелине оптужбе да ју је глумац силовао, јавила се и ОНА

Глумица Данијела Штајнфелд је у Вишем јавном тужилаштву у Београду навела да је њен колега Бранислав Лечић мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао, а сада се на друштвеним мрежама огласила водитељка и новинарка Христина Стоиљковић и поделила поруке које тврди да јој је он слао пре две године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Изволите, прво Лечићев очигледно устаљени манир да се поставља као да ти заправо чини огромну част што си му се допала – написала је на Твитеру Христина.

– А затим и гомила порука уз скоро свакодневно непрестано звање. Дотичног недељама није тангирало претерано што позиви и поруке сви до једног остају без одговора, а ова навлакуша за други основне „требаш ми професионално“… – додала је она.

– Христина, не могу да ти одолим, а да ти не кажем. Допала си ми се данас. Твоја енергија има и памет и еротику, а то је ретка комбинација. И вечерас сам делом био инспирисан на протестима и том енергијом. Лепо. Поздрав – писало је у једној од порука, које јој је, како тврди, слао Лечић.

– Тако се браниш од сваког изазова? Ово је за мене прелако, имаш ли ти неко теже питање? – гласила је једна од многих порука.

Подетимо, Данијела Штајнфелд је први пут у свом филму „Зацели ме“ изјавила је да је силована, док је јавност данас сазнала да оптужује Бранислава Лечића за то. Због овог догађаја Данијела је решила да се пресели за Америку.