Србија

Ударна вест! ТУЖИЛАШТВО ПОТВРДИЛО: Данијела Штајнфелд је открила ИДЕНТИТЕТ НАПАСНИКА!

Глумица Данијела Штајнфелд дала је изјаву у полицији у присуству заменика јавног тужиоца, потврђено је порталу Нова.рс из Вишег јавног тужилаштва у Београду. Како су истакли, позната глумица је открила идентитет напасника.

„У својој изјави навела је идентитет евентуалног извршиоца кривичног дела. Као учиниоца је навела Б.Л. Даље провере су у току и ради се на прикупљању доказа“, рекла је портпарол тужилаштва Ивана Ракочевић, наводећи да су даље провере у току и да се ради на прикупљању доказа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, како је наш портал открио, глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао.

Она је у тужилаштву до детаља испричала шта се преживела.

Са друге стране, глумац Лечић није желео да коментарише ове оптужбе, с обзиром на то да га из тужилаштва још увек нису позвали да да изјаву.

Иначе, Данијела је испричала да је била силована када је имала свега 21 годину, због чега се, како је говорила, и преселила у Америку. Глумица је у документарцу “Држи ме чврсто” рекла како ју је силовао један моћник из домаће филмске индустрије, чије име није желела да открива.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс