Србија

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ! Министар Мали саопштио: Ко се не региструје до овог датума, губи право на новац!

Фото: Јутјуб

Министар финаснија Синиша Мали рекао је данас да је у четвртак Влада усвојила 3 нова закона који се односе на финансијску подршку грађанима током епидемије корона вируса

Гостујући на телевизији Пинк, министар финансија је саопштио веома важне техничке детаље који се тичи пријављивања и исплате финансијске подршке из државне касе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– 60 евра дидељујемо свим пунолетним грађанима. 28. априла крећу пријаве. Нема две пријаве, ко се пријави од 28. априла до 15. маја пријавио се, биће само једна пријава за новчану помоћ – саопштио је Мали.

Он је додао и да ће пензионери у септембру на већ одборених 60 евра добити још додатних 50 евра помоћи при чему се неће морати пријављивати.

– За пензионере додатно на тих 60 евра издвајамо 50 евра у септембру. Као што је било и прошлог пута, пензионери се неће морати пријављивати за помоћ њима ће аутоматски бити исплаћен новац – рекао је Синиша Мали и додао да ће и незапослени моћи да се пријаве за додатну помоћ.

– Додатних 60 евра добиће незапослени због економске кризе изазване пандемијом корона вируса – закључио је министар финансија.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс