Србија

СНИМАК КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СРБИЈУ: Тајни сведок Маринике Тепић оптужује Палму за ПОДВОЂЕЊЕ ДЕВОЈЧИЦА (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

О подвођењу жена и малолетних девојчица у Јагодини сведочи бивши запослени у хотелу у Кончареву, иза којег, како тврди стоји Драган Марковић Палма. Све то се дешавало на журкама које су у хотелу организоване. Он је, како наводи, одлучио да проговори о подвођењу малолетница и жена, након посете потпредседнице ССП Маринике Тепић Јагодини, која је његово сведочење објавила данас на конференцији за медије.

Он у видеу који објављује Нова.рс објашњава на који начин је све организовано, ко је све знао за подвођење малолетница и ко је све присуствовао из власти таквим журкама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Након Мариникиног гостовања у Јагодини, као мушкарац и родитељ, који зна шта се дешава, решио сам да исприча тај део мог рада за Марковића. Не могу рећи господина, зато што то свакако није. Радио сам у хотелу Кончареву, а зна се ко стоји иза фиктивног власника тог хотела. То је Марковићев хотел”, наводи сведок, да би затим објаснио шта се све догађало у поменутом објекту.

“У том хотел након разноразних журки на којима су певале наше истрадне звезде, таксијем из Београда, посредством разних ликова су довожене девојчице. По мом слободном уверењу имале су између 15 и 18 година. Људи који су долазили са њим су били његови коалициони и пословни партнери. Знало се да после таквих журки те девојчице иду са њим или са њима. Углавном је то након напијања тих девојчица. Његове хостесе су наговарале те девојчице, говориле да им неће бити ништа, да ће све бити у реду. А ја верујем да су то трауме за ту децу”, рекао је он.

Шта је још рекао бивши радник хотела у Кончареву, погледајте у видео прилогу.

Извор: Нова