Србија

СТРАВИЧНО! Ово их повезује: Ево шта су Милена, Данијела и Мерима урадиле пре него што су откриле језиве приче!

Недавно је одјекнула исповест глумице Мериме Исаковић која је за сексуално напаствовање оптужила глумца Бранислава Лечића. Лечић је већ био у центру скандала, јер га је за силовање оптужила и млађа колегиница Данијела Штајнфелд, а ту је и случај Милене Радуловић, која је покренула причу о наводном сексуалном злостављању које су она и друге девојке доживеле у школи глуме Мирослава Мике Алексића.

Све три храбре жене спаја једна ствар – чињеница да су то урадиле тек када су упориште пронашле негде далеко од Србије, на шта је пажњу скренуо и популарни блогер Блогдан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мерима је своју причу рекла, али из Аустралије. Данијела је своју причу поделила, али из Америке. Милена се охрабрила да проговори тек када је у Русији почела да гради каријеру. Само замислите КОЛИКО жртава ћути у Србији јер немају подршку, сигурну луку нити где да се склоне – поручио је блогер Богдан Стевановић, познатији на друштвеним мрежама као Блогдан.

Подсетимо, Мерима Исаковић, која годинама уназад живи на Новом Зеланду, решила је да проговори о ономе о чему је ћутала четири деценије. За „Недељник“ је проговорила о ноћи када је претрпела напад Бранислава Лечића. Исто то урадила је и Данијела Штајнфелд, али из Америке. Обе жене су, према сопственим сведочењима, од њега чуле и исто језиво питање – „Знаш ли ти ко сам ја?“.

Међутим, због временске дистанце многи постављају питање – „зашто су ћутале до сад“, а жене које су иступиле да причају о траумама кроз које су прошле данас због тога слушају разна нагађања о томе шта се догодило, као и оптужбе да су оне те које лажу…

Популарни блогер Блогдан није једини који је покренуо важно питање на друштвеним мрежама о томе да негативне реакције јавности на потресне приче глумица могу само да обесхрабре многе друге жене које данас слушају од неког „Знаш ли ти ко сам ја?“, а нису у прилици да на то одговоре.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/ Мондо