Свет

Није добро! НОРВЕЖАНИ О ЗАПАЊУЈУЋЕМ ПРОРОЧАНСТВУ ПОВЕЗАНОМ СА РУСИЈОМ: Долази катастрофа коју Америка не види!

Норвежани говорили о пророчанству повезаним са Русијом које предвиђа скору катастрофу САД.

Западни аналитичари почели су да увиђају озбиљност ситуације у којој се налазе Сједињене Државе због јачања геополитичког савеза између Русије и Kине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Савез између Русије и Kине, који се све више учвршћује, прети да испадне много опаснији за Сједињене Америчке Државе од СССР-а и Источног блока у прошлости.

О томе су недавно говорили норвешки аналитичари. Норвежани су приметили да су заједнички руско-кинески напори на светској политичкој арени у стању да ефикасно зауставе „сваку претњу од Сједињених Држава и коалиције земаља које предводе“.

„Вашингтон не увиђа најаву предстојеће катастрофе. Сједињене Државе се понашају као да је однос снага у свету и даље исти као пре неколико генерација“, наводе аналитичари, указујући на старозаветну причу са предвиђањем пада Вавилона.

Стручњаци су приметили да ће се, када Американци успеју да у потпуности схвате „куда све иде, променити читава њихова слика света“.

У прилог овој изјави иде и чланак у кинеском листу Глобал Тимес, који наводи да је „комбинована моћ Kине и Русије много већа од снаге бившег совјетског источноевропског блока“.

Kао резултат, постаје очигледно да Сједињене Државе и њихови западни савезници више нису у стању да пруже темеље униполарног света.

Ако не признају други руско-кинески пол моћи и не почну да преговарају с њим, ситуација за Сједињене Државе прети да се на крају претвори у ноц́ну мору.

„Не може бити јасније. Али питање је: да ли Запад то увиђа? Да ли ће прочитати пророчанство на зиду, као што је било у Библији пре пада Вавилона?“, резимирали су норвешки аналитичари.

 

Извор: Webtribune.rs