Србија

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Председник Вучић послао поруку навијачима Партизана!

Председник Србије Александар Вучић говорио је о дешавању на стадиону Партизана, као и о свему што је актуелно у српском фудбалу

Председник је имао поруку за присталице црно-белих.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја појма немам за то прескакање трибина, не буним се ни што вичу „Вучићу п…“ мени је најбитније да буде мир, нико ме није обавестио да је било привођења и проблема, или повређених. Али то је посао за полицију, не морам да будем обавештен о томе – рекао је Вучић.
Председник се осврнуо и на фудбалску сезону.

– Уверен сам да ће фудбалска сезона бити најрегуларнија до сада, видели сте какво је било последње коло прошле године, када су сви промашили, а говорили су унапред, а нико није рекао извини, иако се причало да су резултати намештени. Важно ми је да сезона буде фер и поштена, да мафијаши не управљају фудбалу.

Наставио је у истом ритму.

– А да ли ће неко погрдно да виче против мене, ја то слушам већ девет година. Имали смо протесте, ја сам изашао на прозор и викао заједно са Пајтићем „Вучићу п…“. Ја ћу да се борим за путеве, болнице, пруге, плате и пензије, а они нека вичу. Гарантоваћемо безбедност на стадионима свим људима. Свако ко направи било какав прекршај, одговараће у складу са законом – закључио је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс