Србија

ПРОНАЂЕНИ ОСТАЦИ ЖРТАВА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ! У току њихова идентификација!

Породице покојних Лазара Вукићевића, Александра Глигоријевића и још једног младића који се воде као нестали, саслушане су данас у склопу истраге која се води против криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића.

Међу родбином је Милена Љепоја, сестра Пинк Пантера из Ниша Милана Љепоје, који је нестао у децембру прошле године. За његово убиство одмах после хапшења у фебруару, осумњичена је група Вељка Беливука. Милена је уплакана изашла из зграде Специјланог тужилаштва и за Курир потврдила да је добила статус оштећене, али да није у стању да даје било какве изјаве медијима.

Подсетимо, Тужилаштво за организовани криминал је пре неколико дана проширило истрагу, пошто су, како је Курир раније писао, у кући страве у Ритопеку пронађени њихови ДНК трагови.

– Осим ДНК трагова жртава, у кући у Ритопеку су пронађени и делови гардеробе, а у телефонима осумњичених су откривене и фотографије жртава овог клана. Неки од убијених су већ идентификовани на њима, док се још не зна ко су особе са неких фотографија. Истражитељи се надају да би породице жртава данас могле да им помогну да се коначно открије идентитет – каже извор Курира.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс