Србија

Ужас! ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ НАШОЈ ПОЗНАТОЈ ПЕВАЧИЦИ: Предвидела јој је страшну смрт, НЕЋЕШ МОЋИ НИКАДА ВИШЕ ДА МИ ДОЂЕШ!

Фото: Јутјуб

Певачица Силвана Арменулић је у августу 1976.године била у посети Бугарској, а искористила је прилику да посети и чувену Баба Вангу. Сусрет са њом, кажу био је мучан, јер је Ванга дуго ћутала у њеном пристуству, а када је одлучила да говори није јој рекла ништа позитивно.

Не желим да говорим с тобом. Не сада. Иди и дођи кроз три месеца – рекла је Ванга.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, то није било све што јој је рекла. Оно што је уследило изговорила је у трансу. Силвана је тада била већ на вратима.

– Чекај, у ствари нећеш моћи никад више да дођеш… Иди, иди, ако можеш, дођи! – рекла је на крају.

Југословенска дива, погинула је 10. октобра 1976. године у саобраћајној несрећи на ауто-путу Београд – Ниш, код места Колари. У истој несрећи страдали су и њена сестра Мирјана (Мирсада) Бајрактаревић и Раде Јашаревић, шеф Народног оркестра РТВ Београд, који је управљао возилом.

Судбина се поиграла и овога пута па је Лепа Лукић која је такође требала да пође са њима, отказала у последњем моменту.

Оно због чега прича добија још језивији епилог је што је непосредно пре смрти Силвана изјвавила да има страх од будућности.

– Можда сам баш у кафанама у којима сам некад певала, стекла тај страх од будућности, јер кад музика угасне, кад престану да звече чаше и распевани гости оду својој кући, својој срећи, а ја остајем сама питајући се да ли за мене постоји сутра – изјвавила је Силвана једном приликом.

Њено право име било је Зилха Барјактаровић, а рођена је 1939. године у Добоју. Била је треће од десеторо деце посластичара Мехмеда Бајрактаревића. Са 16 година отишла је код тетке у Сарајево и почела да пева по кафанама. Тек касније узела је уметничко име, по чувеној глумици Силвани Мангано, преноси Србија Данас.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс