Србија

СКАНДАЛ У ЈУТАРЊЕМ! Чанак развио заставу комита и почео да провоцира, НЕ ДИРАЈТЕ ЦРНУ ГОРУ ЈЕР ЋЕ БИТИ РАТА! Ово ће разбеснети све Србе!

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изазвао је јутрос скандал кад је на телевизији развио комитску заставу.

– Ово је комитска застава коју сам добио на Цетињу. То је застава под којом су људи кренули да бране част и понос Црне Горе кад је била насилно увлачена да нестане у некаквој Великој Србији – рекао је Чанак у Јутарњем програму ТВ Хепи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер ЛСДВ-а тврди да се данас у Црној Гори са једне стране налазе српске тробојке са црногорским орлом, а са друге стране комитске заставе.

– Знате шта то значи кад се нађу са две стране? Зато не дирајте Црну Гору и њено јединство јер иначе ће те заставе бити заставе зараћених страна – рекао је Чанак.

Застава коју је јутрос показао Чанак иначе је стандардни део фолклора присталица некадашњих „зеленаша“ и идеје да је Србија наводно окупирала Црну Гору након Првог светског рата. Може се видети на Бадњи дан када њоме машу учесници такозваног комитског марша на Цетињу поводом годишњице Божићне побуне.

Ненад Чанак се у последњих десетак дана, подсетимо, састао са председником Црне Горе Милом Ђукановићем и премијером лажне државе Косово Аљбином Куртијем.

На свом налогу на Твитеру је чак објавио и фотографију како пије пиво са Ђукановићем.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс