Србија

ДА ЛИ ЋЕ НАМ УВЕСТИ КОВИД ПРОПУСНИЦЕ? Хитно се огласио Миланко Шеклер и открио све!

Могуће је уз ригорозну контролу увести ковид пропуснице, односно улазак у локале омогућити искључиво вакцинисаним и онима са негативним тестом, тврди имунолог и вирусолог Миланко Шеклер

Шеклер је изјавио да је музички фестивал „Егзит“ у Новом саду организован на сличан начин и да за месец и по дана од тада, како је рекао, није примећен „некакав драстичан скок броја заражених“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Очигледно је да то може да функционише уколико су надлежна тела која то треба да контролишу адекватно обучена – рекао је он.

Шеклер каже да је од фармацеута у Београду чуо да много младих често долази у апотеке и жали се на температуру, а како каже, не пада им напамет да имају коронавирус.

Шеклер тврди и да млади крију да имају температуру да би могли да излазе и друже се.

Он се осврнуо на недавно завршене Олимпијске игре у Токију и рекао да је 85 одсто олимпијаца вакцинисано, а да преосталих 15 одсто није, зато што потичу из сиромашних земаља које немају вакцине.

– То су све млади људи у напону снаге, обарали су светске рекорде, померали границе немогућег – то су људи који су вакцинисани и ништа им није фалило – додао је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Мондо / Информер