Србија

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Убица се прерушио у полицајца?

Сама чињеница да је убица могао без проблема да Ђокићима отме и паре и ауто а да их не повреди, указује на то да мотив није само пљачка, већ и мржња према Горану!

Трочлана породица Ђокић свакако је убијена због новца који су носили са собом, али вероватно и због неких нерашчишћених рачуна које је Горан Ђокић имао са убицом.

Оружје нестало

Прошле су три недеље од стравичног злочина који је потресао јавност у Србији, а убица породице Ђокић и даље измиче правди, иако је полиција у последње време одмакла у истрази и постоје неки трагови који би могли расветлити овај масакр.

После урађене реконструкције злочина сумња се да је убица у Моравцу у заседи чекао Ђокиће, који су тамо били у посети Горановој мајци, па су кренули натраг у Алексинац.

Чаура

У спаљеном ауту пронађена је једна чаура, а на месту убиства, поред јаме, били су трагови крви од стрељања

Извор из истраге

– Неповерљиви Ђокић, који је имао у аутомобилу “фолксваген пасат” велику суму новца, не би сваком стао на улици, а поготово га не би примио у ауто. Зато је врло могуће да га је у Моравцу зауставио убица прерушен у полицајца – прича извор и додаје:

– Чим је Горан зауставио ауто, убица је улетео на задње седиште и с леђа упуцао Гордану, која је седела на сувозачком седишту, како би Ђокићима показао да је спреман да их повреди. Горан због повређених кукова није могао да пружи отпор, а Лидија, која се нашла на задњем седишту са убицом, била је сигурно слеђена од страха. Убица је потом натерао Горана да их одвезе до забачене и напуштене сепарације на обали Јужне Мораве, где их је све избацио из возила. Горана је упуцао у главу, као и Гордану, коју је тако највероватније и докрајчио, а затим је упуцао и Лидију у груди и главу.

Убица је потом бацио тела у јаму, где их је спалио, па је одвезао ауто у атар суседног села Тешица, где је запалио и возило, а онда пешке побегао.

– Ово све је могао да уради један човек. На то указује и чињеница да су Ђокићи упуцани пиштољем калибра девет милиметара, који је нестао. У спаљеном ауту пронађена је једна чаура, а на месту убиства, поред јаме, били су трагови крви од стрељања – рекао је наш извор.

Могло је и без крви

Сама чињеница да је убица могао без проблема да Ђокићима отме и паре и ауто а да их не повреди, указује на то да мотив није само пљачка, већ и мржња према Горану!

– Испитани су сви који су сарађивали са Гораном и сви за које се зна да им је позајмио новац уз камату. То је један од праваца истраге јер суровост и начин извршења троструког убиства недвосмислено указују на то да је Горана неко болесно мрзео и желео да му се крваво освети због нечег – објашњава саговорник.

Извор: Пинк/srbijadanas.com