Србија

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Убица се прерушио у полицајца?

Сама чињеница да је убица могао без проблема да Ђокићима отме и паре и ауто а да их не повреди, указује на то да мотив није само пљачка, већ и мржња према Горану!

Трочлана породица Ђокић свакако је убијена због новца који су носили са собом, али вероватно и због неких нерашчишћених рачуна које је Горан Ђокић имао са убицом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оружје нестало

Прошле су три недеље од стравичног злочина који је потресао јавност у Србији, а убица породице Ђокић и даље измиче правди, иако је полиција у последње време одмакла у истрази и постоје неки трагови који би могли расветлити овај масакр.

После урађене реконструкције злочина сумња се да је убица у Моравцу у заседи чекао Ђокиће, који су тамо били у посети Горановој мајци, па су кренули натраг у Алексинац.

Чаура

У спаљеном ауту пронађена је једна чаура, а на месту убиства, поред јаме, били су трагови крви од стрељања

Извор из истраге

– Неповерљиви Ђокић, који је имао у аутомобилу „фолксваген пасат“ велику суму новца, не би сваком стао на улици, а поготово га не би примио у ауто. Зато је врло могуће да га је у Моравцу зауставио убица прерушен у полицајца – прича извор и додаје:

– Чим је Горан зауставио ауто, убица је улетео на задње седиште и с леђа упуцао Гордану, која је седела на сувозачком седишту, како би Ђокићима показао да је спреман да их повреди. Горан због повређених кукова није могао да пружи отпор, а Лидија, која се нашла на задњем седишту са убицом, била је сигурно слеђена од страха. Убица је потом натерао Горана да их одвезе до забачене и напуштене сепарације на обали Јужне Мораве, где их је све избацио из возила. Горана је упуцао у главу, као и Гордану, коју је тако највероватније и докрајчио, а затим је упуцао и Лидију у груди и главу.

Убица је потом бацио тела у јаму, где их је спалио, па је одвезао ауто у атар суседног села Тешица, где је запалио и возило, а онда пешке побегао.

– Ово све је могао да уради један човек. На то указује и чињеница да су Ђокићи упуцани пиштољем калибра девет милиметара, који је нестао. У спаљеном ауту пронађена је једна чаура, а на месту убиства, поред јаме, били су трагови крви од стрељања – рекао је наш извор.

Могло је и без крви

Сама чињеница да је убица могао без проблема да Ђокићима отме и паре и ауто а да их не повреди, указује на то да мотив није само пљачка, већ и мржња према Горану!

– Испитани су сви који су сарађивали са Гораном и сви за које се зна да им је позајмио новац уз камату. То је један од праваца истраге јер суровост и начин извршења троструког убиства недвосмислено указују на то да је Горана неко болесно мрзео и желео да му се крваво освети због нечег – објашњава саговорник.

Извор: Пинк/srbijadanas.com