Србија

Скандал! КОНАЧНО ОТКРИВЕНО ШТА ЈЕ ЛАЋА ИЗГОВОРИО ЦЕЦИ! Ово су БРУТАЛНЕ речи којима ју је отерао са сахране Марине Туцаковић!

Сада је коначно откривено зашто је Милан Лаћа Радуловић тражио Светлани Цеци Ражнатовић да се удаљи са сахране

Данас је на Новом Гробљу сахрањена Марина Туцаковић, наша најпознатија кантауторка и текстописац. Она је на вечни починак испраћена уз породицу и најближе, али уз многобројне људе са естраде, са којима је сарађивала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, оно што је шокирало многобројне људе који су су присуствовали сахрани Марине, јесте сама чињеница да њен син Милан Радуловић Лаћа, пришао балканској диви Светлани Цеци Ражнатовић, али и певачу Саши Матићу, а потом их замолио да напусте сахрану. Сада је коначно откривено зашто је Лаћа тако поступио:

– Оно што се десило на сахрани Марине Туцаковић није смело никада да се догоди нигде, а не на опроштају од једне такве жене и уметнице. Сви присутни су поштовали епидемиолошку ситуацију и носили маске, а држали су и дистанцу, па оно што је Лаћа рекао Цеци нема везе с короном. Цеци је рекао: „Тебе не могу да гледам очима“. Она се исте секунде окренула и отишла, а свима је било толико непријатно да су почели да се склањају – открио је наводно извор Пинка са лица места.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс