Свет

Стравична трагедија! УГУШИО ЋЕРКУ СТАРУ САМО 24 ДАНА, а затим и ЈЕДНОГОДИШЊЕГ СИНА: Отац монструм се ту није зауставио!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Како пишу британски медији, отац деце је оптужен и да је убио другу жену трујући је лековима, речено је на суду у Престону, у Великој Британији.

Џордан Монаган који је оптужен да је убио своју ћерку стару 24 дана, пре него што је осам месеци касније убио свог сина, саслушан је на суду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како пишу британски медији, отац деце је оптужен и да је убио другу жену трујући је лековима, речено је на суду у Престону, у Великој Британији.

Монаган је наводно угушио своју ћерку на новогодишњу ноћ 2013. године, а осам месеци касније убио је свог сина, Логана, старог свега 21 месец. Затим се наводи да је покушао да убије треће дете, пре него што је убио своју нову партнерку Иви Адамс (23), у октобру 2019. године, употребом лекова на рецепт трамадол и диазепам.

На суду је речено и да је лажирао самоубилачку поруку своје партнерке након што ју је убио. Монаган је рекао да је добио од Адамсове текстуалну поруку у којој је писало да је „узела неке дроге“ раније тог дана, на коју јој он није одговорио. Монаган из Блекбурна одбацио је све оптужбе.

– Тужилаштво тврди да је Џордан Монаган био одговоран за смрт своје деце. Тужилаштво тврди да је Монаган незаконито и намерно ометао дисање Руби и Логан. Тужилаштво такође каже да је оптужени одговоран и за убиство своје тадашње партнерке Иви Адамс у октобру 2019. – рекао је тужилац на суду.

Монаган је 2008. године био верен за мајку своје деце, Лором Греј (28), са којом је добио сина Логана у новембру 2011. и Руби у децембру 2012.

Био је завистан од коцкања, имао је хиљаде фунти дуга и пар се често свађао због новчаних проблема, а Грејова му је претила да ће га напустити, речено је на суду.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Srbijadanas.com

Ознаке