Србија

Ужас! КОМУНИЦИРАО СА ЛИДИЈОМ ПРЕ ЗЛОЧИНА? Ћерка Горана Ђокића веровала рођаку који је ухапшен због убиства

Одјекнула је вест да је ухапшен осумњичени за убиство породице Ђокић. Оно што нико није очекивао јесте да је приведен Горанов брат од тетке – Горан Џонић.

Да су били блиски види се и на друштвеној мрежи Фејсбук – Лидија је једна од оних која је лајковала фотографију човеку који је потом осумњичен да је убио њу и њену породицу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Злочин је био унапред припремљен, како се наводи – месецима. Пратио им је кретања, а сеф са новцем је лоцирао док им је прао аутомобил. Затим је осмислио како да их отме, сурово убије, запали и закопа у јами.

– Горан је био врло обазрив човек, неповерљив. Не би тек тако пустио неког непознатог у ауто. Он је кобне ноћи повезао некога кога је добро познавао или му је неко препречио пут и на силу ушао у кола – говорило се током трајања истраге.

Када је полиција дошла по Горана Џонића прво је рекао да је Ђокиће највероватније убио његов син, не знајући да је темељна полицијска истрага већ утврдила да је он починио гнусни злочин.

– Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовало у монструозном убиству породице Ђокић – навео је Вулин у писаној изјави.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijdanas.com