Србија

УБИЦА ЈЕ НАПРАВИО КОБНУ ГРЕШКУ: Ево како је полиција разоткрила Горана Џонића

Фото: Фејсбук принтскрин

Убица породице Ђокић био је суров када је убијао Горана, Гордану и Лидију, а кукавички се понео када му је полиција закуцала на врата, па је покушао да свали монструозно убиство на рођеног сина!

Како Курир сазнаје, хладнокрвни монструм Горан Џомић је често прао кола Горану Ђокићу, а то је искористио да пронађе штек, односно сеф у аутомобилу и знао је где стоји новац!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Курир сазнаје да је убица, пошто је убио и спалио целу породицу, из сефа у аутомобилу је узео новац. По извршеном троструком убиству и пљачки, 43.000 евра је закопао у дворишту свог сина.

Управо на рођено дете је покушао да свали монструозни злочин. Када је полиција дошла по њега, прво је рекао да је Ђокиће највероватније убио његов син, не знајући да је темељна полицијска истрага већ утврдила да је он починио гнусни злочин, потврдио је Куриров извор.

Монструм је начинио још једну грешку. Наиме, он је одмах по убиству вратио дуг од 8.000 евра, који је раније позајмио такође од рођака и то је једна од ствари која га је одала!

Како преноси Блиц полиција је ископала 43.000 евра у дворишту Џонићевог сина.

Иначе је монструозни злочин спремао је више од 6 месеци, попут професионалца, пратио им кретања, сеф лоцирао док им је прао аутомобил, осмислио како да их отме, сурово убије, запали и закопа…

Подсетимо, ухапшени за монструозно убиство је Горан Џонић, брат од тетке убијеног Горана Ђокића!

Они су били веома блиски, познавали су се целог живота. Убица и жртве су били веома блиски и никада нису имали међусобних проблема. Ухапшени је живео у близини убијене породице!

Извор: Курир/Србија јавља