Србија

ПОЛИЦИЈЕ НЕМА, ЧОВЕК ПОСЛЕ НАПАДА ДОБИО ИНФАРКТ! ПУФ покушао да блокира одлазак аутобуса са СНС присталицама, они их напали (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Чланови Покрета уједињених фантома ПУФ, Милан Пернат и Миљан Чичић нападнути су данас, када су заједно са грађанским активистима из Зрењанина, покушали да блокирају полазак аутобуса на скуп владајуће Српске напредне странке који се одржава у Београду.

Један од чланова ПУФ-а све време је био укључен и своје пратиоце путем лајва који је емитован на њиховој Фејсбук страници обавештавао о ситуацији, када их је у једном тренутку напао један од чланова СНС-а.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, након тога још неколицина симпатизера СНС-а, насрнуо је на активисте који су држали транспарент „Доста смо пили лажи, време је да попијете робију“, покушавајући да их насилно склони са улице како би аутобуси несметано кренули пут Београда.

Један активиста је чак и оборен на под, због чега је, како се чује на снимку, морала да реагује и Хитна помоћ.

Видео напада погледајте у наставку текста од 23:30 мин.

„Овим перформансом указујемо и на мобинг радника који су условљени различитим врстама притисака и уцена да морају да иду на Вучићев митинг“, рекао је Миљан Чичић и додао да је Зрењанин за 10 година напредњачке власти постао депонија најпрљавије индустрије, док проблем пијаће воде није решен.

Ако је политичарима који злоупотребљавају своје функције једина санкција евентуални пад са власти, а не и кривична одговорност, онда ће свака следећа власт бити још бахатија, охрабрена чињеницом да њени претходници ни за шта нису одговарали, додао је Милан Пернат, пише у саопштењу ове групе.

Извор: Нова

Ознаке