Србија

НАЈПОТРЕСНИЈА СЦЕНА НА САХРАНИ ЈУТЈУБЕРКЕ: Мајци Кристине Ђукић позлило у капели (ВИДЕО)

Млада јутјуберка Кристина Кика Ђукић (21), која је извршила самоубиство у ноћи између 8. и 9. децембра, биће сахрањена данас у 13 сати на гробљу Лешће.

Кристининој мајци Наташи позлило је у капели, борила се са сузама, али су је у једном тренутку ноге издале и почела је да пада. Срећом, око ње су били пријатељи и породица па су је задржали да не падне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица и пријатељи окупили су се на Лешћу, а међу првима су стигле Кикина тетка Нада и њена ћерка Драгана. Носиле су венац на коме је писало: „Последњи поздрав Кики“.

Кристинина мајка држала је под руку своју другу ћерку Ивану, сестру Ђукићеве, која је носила Кикину слику.

Подсетимо, вест о њеном самоубиству је потврдила њена мајка Наташа Ђукић Величковић која се том приликом огласила на Инстаграму.

– Са огромним болом вас обавештавам да је моја Кика јуче преминула. О датуму сахране ћу вас обавестити“, стоји у објави и додала у опису фотографије: „Нема више наше Кике“.

После првобитног шока, огласила се и Кристинина сестра Ивана. Ивана је, наиме, поделила њихову заједничку фотографију на којој су позирале заједно.

После првобитног шока, огласила се и Кристинина сестра Ивана. Ивана је, наиме, поделила њихову заједничку фотографију на којој су позирале заједно и додала:

– Да ме неко пита за живот мој, ја бих га врло радо поклонила њој, написала је неутешна сестра Ивана.

Подсетимо, Кика је иначе била српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији Јутјуб канал „К1КА“ броји око 700 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

Она се дуго борила са притиском јавности, а како је њена сарадница рекла, годинама је водила мучну борбу са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама. Наиме, Кика, која је последњих година водила борбе са осудама и критикама на друштвеним мрежама, посустала је и дигла је руку на себе.

„Ужасна ствар се догодила протекле ноћи. Апелујем на све медије да пажљиво извештавају о овом случају и о девојци која се пет година борила са булингом. Молим вас имајте разумевања“, кроз сузе је рекла Мира Владисављевић, директорка Балкан тубе феста.

Извор: Блиц