Србија

ПРОЦУРИЛИ НОВИ ДЕТАЉИ: Бака Прасе у полицији кроз сузе открио зашто је Кика дигла руку на себе

Инфлуенсерка и јутјуберка Кристина Кика Ђукић, која је крајем прошле недеље извршила самоубиство, дигла је руку на себе након изненадног раскида с дечком!

Како Српски телеграф сазнаје, Кика је и пре раскида психички била врло лоше, али се никоме није жалила и иако су је пријатељи стално питали шта јој се дешава, она се повлачила у себе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Према информацијама које имамо, Ђукићева је и раније покушавала себи да одузме живот због дечка с којим је недавно раскинула. Пре овога што се десило прошле недеље Кристина је прво покушала да скочи с моста и тиме себи пресуди, али су је пријатељи на време спречили. Одмах после немилог догађаја Кристина је смештена у приватну психијатријску установу, где се накратко лечила. Након тога блиски пријатељи су стално били на вези с њом јер су се плашили да не понови нешто слично иако им је обећавала да је добро и да више никада неће дићи руку на себе – каже за наш лист извор из истраге и додаје:

– После раскида с дечком Кристина се повукла у себе. Тај раскид ју је дотукао. Пријатељи су покушавали да је подигну и све би то било кратког даха јер се она затварала у себе. Последњих неколико недеља се доста променила, као да није била она. Вероватно је дуго смишљала како опет то да уради и чекала је погодан тренутак и, нажалост, успела је себи да одузме живот.

Јутјубер Бака Прасе је после Кристининог самоубиства био главна мета напада, па су инфлуенсера многи кривили за то што се убила јер ју је пре неколико година вређао у споту који је снимио. Он је сада у свом клипу објавио детаље о томе због чега није хтео да открива прави разлог Кристининог самоубиства иако је добро упућен у сваки детаљ.

– Пре две године, када смо се Кика и ја свађали, сви су писали да ја нападам људе који имају рак. Кика није имала рак, ништа слично, хвала богу. Сада пишу да сам ја убица, да сам одговоран за смрт детета јер сам је прозивао и јер смо били у драми. Сви су скочили на мој врат, сви су одмах уперили прстом у мене и да се убила због насиља на интернету. Све то се дешавало пре две године, сви добијају хејт кад су јавне личности, увек ће бити неко ко ће нешто лоше да пише. Она је прешла преко свих увреда које је добијала након што сам је испрозивао. Заборавила је на то, наставила је да снима, да стримује. Хоћу да људи знају да смо се ми растали као пријатељи. Ви нисте свесни колико ће свима вама бити глупо када се буде објавио прави разлог зашто је један живот изгубљен. Међу првима сам сазнао за то зато што су ме њени пријатељи звали, рекли су ми да нисам крив. Кад сам сазнао, ви не знате како је мени било. Наравно да сам помишљао на то: „Да ли је могуће да је због тога што сам ја причао?“ Нико није на то помислио, рекли су да ће ме јавно подржати, а ја сам рекао да то не желим, не желим да се они уплићу да неко њих криви што су на мојој страни. Истина ће изаћи на видело, а ја нећу бити тај који ће то да каже да не би испало да желим да оперем своје име. То је одлука њене породице када ће и да ли ће то да објаве – рекао је, између осталог, јутјубер.

Подсетимо, сахрана Кристине Ђукић одржаће се у уторак у 13 часова на београдском гробљу Лешће.

Девојка Баке Прасета добија језиве претње

Ања Благојевић, девојка јутјубера Богдана Илића познатијег као Бака Прасе, објавила је језиве поруке које добија након самоубиства јутјуберке Кристине Кике Ðукић. Поред оптужби упућених Богдану, његова девојка суочава се са језивим претњама које засигурно представљају један облик насиља на друштвеним мрежама.

– Стоко једна недоје*ана, дабогда жива изгорела с оним што га називаш дечком! Изгледате ужасно обоје! Пи*ка вам материна ретардирана и вама и овим дебилима што вас прате. Не зна се ко је глупљи од вас! Боље би ти било да су те у пољу, ко страшило, држали. Само да те сретнемо негде на улици, видећеш како ћеш да се проведеш – пише у једној од порука које је Ана објавила на профилу.

Муђа: Кика ми је причала да не треба да бринем

Стефан Вуксановић познатији као Муђа причао је о томе како се Кристина понашала пре самоубиства, истичући да је знао и за њене проблеме, али не и за то какве су природе. Како је навео у клипу, Ðукићева није желела његову помоћ и нагласила је да не треба да брине.

– Знам Кику много дуго, али у протеклих неколико месеци, можда чак и годину дана, приметио сам на друштвеним мрежама да је скроз другачије ствари почела да објављује. Ствари које каче особе које се ментално тешко носе с околностима око себе. Ја сам се Кики више пута јавио. Неколико пута ми је рекла шта је мучи и у више наврата ми је објаснила да је све у реду и да не треба да бринем – додао је Муђа.

Ивана: Сестро, где си сад, ти си за све крива

Кикина сестра Ивана Малбашић се огласила преко Инстаграма, па је тугу за изгубљеном сестром приказала кроз стихове великог хита групе Дивљи кестен „Кристина“.

– Где си сад, кише падају. Твоје ми руке ноћас требају. Ја немам снаге да те изгубим, љубав је тамо где си ти. Кристина, где си сад? Да л’ си нестала као у стиху старих песама? Ти си свему томе крива. Сахрани ме у гроб жива – стоји у Иваниној објави.

Извор: Република