Србија

Шокантно! БАКА ПРАСЕ БЕЖИ ИЗ СРБИЈЕ У СТРАХУ ОД ОСВЕТЕ ЗБОГ КИКИНЕ СМРТИ: Ево где ће јутјубер да започне НОВИ ЖИВОТ!

Бака Прасе бежи из Србије, сазнаје Курир.

Јутјубер недељама добија претње због наводног самоубиства инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић, због чега је у паничном страху. Он се плаши освете јер има оних који сматрају да је један од главних криваца за смрт колегинице, са којом је својевремено био у сукобу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како нам каже извор близак јутјуберу, Бака Прасе од Кристинине сахране на коју није дошао, свакодневно добија на десетине порука у којима му се отворено прети насиљем, а у некима од њих и смрћу! Иако у почетку није реаговао на њих, мислећи да ће се страсти у неком моменту смирити, како су дани пролазили, а претње биле све бруталније, решио је да спакује кофере и да са девојком Ањом Благојевић пред Нову годину напусти Србију и на неко време побегне у Холандију.

Овој Прасетовој одлуци, како извор даље наводи, кумовао је и страх од надлежних судских органа и полиције, где је већ једном био приведен на испитивање у својству грађанина на основу захтева за прикупљање потребних обавештења у вези са смрћу младе инфлуенсерке.

Избор ове земље није изненађујући, јер управо у Холандији већ неколико година живе његови мајка и отац – свештеник Ненад Илић, који тамо има и своју парохију. Иначе, да се нешто чудно дешава у животу Богдана Илића показује и чињеница да он већ данима не објављује ништа на свом Инстаграму ни Јутјуб каналу, на коме је последњи видео под називом „Растали смо се као пријатељи“ постављен пре две недеље, а био је посвећен управо преминулој Кики.

Ми смо позвали Илића како бисмо чули и његов коментар, али нам се он није јављао на позиве.

Подсетимо, Бака Прасе и Кика су били у свађи, а пре две године је направио и песму у којем је исмејавао младу инфлуенсерку. Непосредно по њеној смрти, припдници СБПОК-а, Одељења за сузбијање ВТК привели су Илића на захтев Посебног тужилаштва за борбу против Високотехнолошког криминала.

Илић је приведен у својству грађанина на основу захтева за прикупљање потребних обавештења, односно разговора у вези новинских текстова у којима се наводи да је један од разлога наводног самоубиства Кристине Ђукић Кике, тај што ју је Богдан у последње две године прогањао и наводио своје фанове на исто кривично дело путем друштвених мрежа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс