Србија

Хитно се огласио амбасадор: „ХРВАТСКА ПОЛИЦИЈА МОРА ПОНОВО У СРБИЈУ, ОВО ЈЕ СТРАШАН СЛУЧАЈ“

Тим полиције из Хрватске дошао је поново у Србију како је Никола Милина, главни директор тамошње полиције и најавио.

Хрватски амбасадор у Београду Хидајет Бишчевић је, говорећи о случају нестанка хрватског држављанина Матеја Периша, рекао да српска полиција добро обавља свој посао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Страшан случај, с толико још нерешених непознаница. Због потребе да се све до краја истражи и осветли, али и због потребе да се избегну и отклоне све евентуалне непожељне интерпретације, посебно је важна чињеница, коју и Матејев отац потврђује и понавља, да српска полиција професионално и предано ради свој посао у истрази и да је успостављена сарадња с хрватском полицијом – рекао је Бишчевић за београдске медије.

Подсетимо, тим полиције из Хрватске дошао је поново у Србију како је Никола Милина, главни директор тамошње полиције и најавио.

Милина је рекао да хрватска полиција ради провере на подручју Хрватске везано за нестанак младића из Сплита у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра 2021. године.

Размењујемо информације. Колеге ће сигурно отићи још једном у Србију – рекао је Милина на конференцији за новинаре.

Додао је да полиција не може да чита све коментаре, али да прикупљају обавештења од свих сигурносних служби и грађана.

– Полицајци су слободни да поступају по закону, не чекајући команде. Замислите да сваки полицајац чека команду – рекао је Милина.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/Srbijadanas.com