Спорт

Ово нису очекивали! ПРВИ АУСТРАЛИЈСКИ СПОРТИСТИ У СРБИЈИ ОД ПРОТЕРИВАЊА НОВАКА! Ево шта су доживели у нашој држави!

Аустралијски спортисти у српској престоници нису имали ни најмањи проблем, већ су добили максимално поштовање

Кошаркашице Аустралије боравиле су седам дана у Србији. За то време нису имале ни најмањи проблеми, већ напротив, добиле су аплаузе на терену и поштовање ван игралишта. А, знамо како је Аустралија третирала Новака…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ако мислите да Србија није могла да узврати неком таком мером – варате се. Могла је, али није желела. Показала је господски карактер и да је много испред Аустралије по питању људски вредности. Баш зато можемо да се поносимо сценама из Хале спортова.

За почетак химна ривала је поздрављена, а потом су добиле и аплаузе на крају меча. Током свих седам дана боравка у Београду, кошаркашице Аустралије нису имали ниједну непријатност.

Добро сви памтимо однос државе Аустралије према Новаку Ђоковић. То се никада неће заборавити, али освета није манир господског понашања. На овај начин Аустралији смо одржали лекцију из многих сфера и показали колико смо испред њих.

Што се тиче самог терена и ту су Аустралијанке добиле лекцију од кошаркашица Србије (78:71). Изабранице Марине Маљковић победиле су моћног ривала и на тај начин визирале карту за Светско првенство. Занимљиво, Мундобаскет биће одржан управо у Аустралији од 22. септембра до 1. октобра ове године. Формат је такав да ће учествовати само 12 репрезентација.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс