Свет

Ударно! Нападнута Русија: УКРАЈИНА ГРАНАТИРАЛА РУСКИ ГРАНИЧНИ ПУНКТ!

Пројектил који је испалила украјинска војска погодио је пункт граничне службе ФСБ у Ростовској области , зграда је у потуности уништена.

Том прилико нико није повређен. Деминери су на лицу места

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стражарска станица дуж границе између Русије и Украјине наводно је погођена пројектилом испаљеним преко границе, објавила је највиша безбедносна агенција земље, усред погоршања војног застоја у суседном региону Донбаса.

У саопштењу које је објављено, званичници прес службе ФСБ саопштили су да је -21. фебруара у 9.50 сати граната непознатог типа, испаљена са територије Украјине, потпуно уништила место рада стражара граничног одељења. Федералне службе безбедности Русије у Ростовској области.

ФСБ је саопштио да се та станица налази на око 150 метара од руско-украјинске границе. Нема пријављених жртава, а наводи се да су доведени стручњаци за експлозиве како би се осигурало да је локација безбедна.

Снимак који је поделила агенција приказује нешто што изгледа као уништена структура у изолованој области близу линије разграничења, окружена дрвећем и пољима. На снимку се не виде друга оштећења или објекти.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/РТ