Србија

ЋЕРКА ОТКРИЛА ПОТРЕСНЕ ДЕТАЉЕ: Видела сам очуха без ногу, молила сам мајку да престане (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Т.П. (46) из Зрењанина убила је мужа Срђана (42) наочиглед своје малолетне ћерке (16) која је објаснила како се злочин догодио.

– Мама је била будна, а очух је спавао у соби поред. Она је отишла у собу и ножем га је избола. Очух је једва успео да се пробуди и устане из кревета. Био је крвав и кренуо је ка дневној соби. Ту га је сачекала моја мајка и почела да га убада ножем. Успео је да јој узме нож из руке. Истрчала сам из куће. У једном тренутку чула сам моторну тестеру. Позвала сам брата да зове полицију. Куцали смо на врата и молили је да престане. На крају нас је пустила да уђемо унутра. ВИдели смо тело. Видела сам очуха без ноге – испричала је девојчица која је сведок злочина и додала:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Цео дан је лежао. Када сам дошла из школе седела сам са њим нормално. Када је она дошла са посла око 16 сати ја сам заспала, око 21 сат, када сам се пробудила она је то урадила.“

Према њеним речима, мајка је најављивала убиство.

„Пре пар дана су имали већу свађу. Стално су се свађали, она је била љубоморна. Јако сам била уплашена, тресла сам се, плакала, само сам истрчала из куће. Стално су имали расправе, није могла да га трпи – испричала је њена ћерка Д.Љ.

Подсетимо, током ноћи у насељу Зелено поље у Зрењанину догодио се тежак злочин када је Т.П. ножем усмртила невенчаног супруга Срђана П, а затим тело исекла моторном тестером.

Како се сазнаје супруга је прво успавала мужа, а потом га ножем избола. У намери да прикрије злочин његово тело је исекла моторном тестером.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Припадници МУП ушли су у просторије породичне куће у којој се десио масакр, и тамо затекли лонац на шпорету у коме се кувају делови тела настрадалог.

Како се сазнаје, убијени мушкарац је имао психичких проблема, а честе су биле свађе у кући о чему сведоче и изјаве комшија.

Извор: Курир.рс