Регион

ТЕШКА НЕСРЕЋА: Аутомобил покосио родитеље и двоје деце у кружном току

Pixabay.com

Данас око 13.50 на Бјелашници дошло до саобраћајне несреће у којој су повређене четири особе.

Како је из Оперативног центра Министарстава унутрашњих послова Кантона Сарајево потврђено за Кликс дојаву о несрећи добили су око 13.50.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Аутомобил је на кружном току на Бјелашници ударио четири пешака, које су возилом хитне помоћи превезени на Клинички центар Универзитета у Сарајеву – казали су из МУП КС, преноси Српскаинфо.

Како сазнаје портал Аваза, несавесни возач је возилом покосио породицу. Повређено је и двоје дјеце. Како пише овај протал, породица је шетала у тренутку када их је ударио аутомобил.

Лекари у пролазу су први помогли

Како пише Кликс прву помоћ унесрећенима пружили су троје доктора који су у том тренутку били у близини места несреће.

Како незванично сазнаје Кликс, тешко је повређена мајка која има три повреде на глави, док једна од девојчица има тежу повреду ноге. Мајка ће вероватно морати и на операцију, на неурохирургију.

Повређенима су помогли троје доктора који су у том тренутку били у непосредној близини места несреће на Бјелашници, доктор Реуф Карабег те још две докторке др. Амела Карабег, др. Лејла Дивовић.

Мајци је након несреће била потребна реанимација, а након што је повратила свест, екипа Завода за хитну медицинску помоћ четверочлану породицу превезла је на Клинички центар Универзитета у Сарајеву.

Извор: Srpskainfo