Србија

УЖАС У СРБИЈИ! Манијак намамио девојчицу у аутомобил па је силовао у Батајници!

А.А. (22) ухапшен је у уторак ујутру у Батајници због сумње да је у овом београдском насељу силовао малолетну А.Г!

Напад се догодио око 18 сати у Улици Широки пут бб и то у аутомобилу „фијат стило“ који припада ухапшеном. Према незваничним информацијама А.А. је на превару намамио девојчицу у свој аутомобил, а затим је сексуално напаствовао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Још увек се утврђују околности овог напада. Испитује се у каквим су односима били ухапшени младић и оштећена тинејџерка пре самог напада. Такође истражује се и на који начин је девојчица завршила у колима насилника, да ли су се претходно договорили да се нађу или ју је на неки начин намамио – каже наш саговорник.

Према његовим речима ухапшени младић се сумњичи да је у једном тренутку питао девојчицу да ли жели да имају секс, а када га је она одбила он је почео да јој скида одећу и наваљује на њу.

– Након напада девојчица је отишла кући и одлучила да напасника пријави полицији. У полицијској станици је до детаља испричала шта се догодило у колима и дала детаљан опис и идентитет нападача. Одмах након пријаве полицајци су по убрзо ухапсили А.А. и привели га у полицијску станицу. Њему је одређен притвор након чега ће бити приведен на саслушање – додаје он.

Полицијска истрага у овом случају још увек траје, проверава се све што се догодило тог поподнева, околности које су претходиле нападу, саслушавају се сведоци…

 

Извор: Информер.рс