Србија

У ОВИМ РАДЊАМА МОЖЕТЕ ИСКОРИСТИТ ВАУЧЕРЕ ОД 6.000ДИНАРА ЗА ВАШУ ДЕЦУ!

Град Београд овјавио је списак радњи где ће све родитељи моћи да искористе новогодишње ваучере за децу у износу од 6.000 динара.

Поклон-ваучери се могу искористити до 1. марта 2023. године и то у следећим радњама: „Спорт Висион”, „Спорт Висион Кидс”, „Спорт Висион Оутлет”, „Бузз”, „Рун ‘н Море”, „Еxтра Спортс”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.

Подела поклон-ваучера у вредности од шест хиљада динара је почела. Они ће најкасније од 26. децембра бити доступни у свим државним и приватним предшколским установама, као и у државним и приватним основним и средњим школама, где ће грађани моћи да их преузму.

Поклон-ваучере у износу од шест хиљада динара добиће сва београдска деца и то од вртићког узраста до 19 година. Дакле, сва малолетна лица, затим ученици основних и средњих школа, закључно са ученицима четвртог разреда средње школе.

Ваучери су обезбеђени и за све људе који у систему образовања раде с нашом децом, односно свим запосленима у предшколским установама, основним и средњим школама на територији Београда.

Деца која похађају вртић ваучере преузимају у вртићима у којима бораве, а ђаци у основним, односно средњим школама које похађају. Родитељи деце која не иду у вртић ваучере ће моћи да преузму од 26. децембра у својим општинама на посебним шалтерима који су опредељени за поделу поклон-ваучера. На увид у општину биће потребно да донесу личну карту и здравствену књижицу детета. Након провере да дете заиста не иде у вртић, ваучере ће добити на лицу места.

Родитељи који не буду одмах преузели ваучере моћи ће то да учине до 15. фебруара у школама и вртићима.

 

Извор: Блиц