Свет

ЈЕЗИВО! Силовао ташту на Ускрс, а један детаљ запрепастио је све!

На највећи верски празник Владан из Барајева је силовао ташту и то док му је супруга са десетомесечном ћеркицом била у болници.

Многи злочини почињени на територији Србије узнемирили су јавност. Неки од њих су толико сурови да се и годинама, али и деценијама касније са језом говори о њима, а актери крвавих пирова служе дугогодишње робије или су сами пресудили себи. У категорији Најјезивији злочини у Србији подсећамо вас на нека монструозна дела која су однела невине животе и завила у црно многе породице, али и цела места у којима су се десили.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На један од највећих верских празника Ускрс догађале су се разне трагедије у којима су нестајале и целе породице, убиства, силовање. У овом тексту подсетићемо вас на један од најбизарнијих злочина који се догодио баш на овај празник. Владан Павловић звани Мазга из Барајева је 12. априла силовао своју ташту Веру на земљаном путу у насељу Средњи крај.

Како се све десило?
Несрећна жена дошла је у госте, односно на празнични ручак. Како су пренели медији, она је после планирала да посети сестру и Владан се понудио да је превезе својим трактором.

Кренули су путем из Барајева према Дражановцу, а он је нагло скренуо са главног на земљани пут, у такозвани Средњи крај у Барајеву. Зауставио је трактор и ташти рекао како мора да изврши нужду. Кренуо је око трактора, па се са задње стране приближио несрећној жени и на препад је зграбио. На силу је извукао из кабине, почео је јако да је удара и ногама и рукама након чега ју је силовао. Жртва је запомагала, али нажалост, нико од мештана је није чуо.

Према речима извора из истраге, Владан је толико јако ударао жену да јој је поломио ребра.

– Кад је завршио са иживљавањем над таштом, тешко повређену жену одвезао је до сестре и запретио јој да никоме ни случајно ништа не говори. Међутим, чим је дошла кући, она је испричала сестри шта јој се догодило, и одмах су позвале полицију и Хитну помоћ. Лекари су после прегледа утврдили да је силована, на њеним гениталијама биле су стравичне повреде – рекао је саговорник Курира.

Полиција је врло брзо лоцирала и ухапсила Павловића који је признао шта је урадио. Како се наводи, није могао да објасни због чега је то урадио, али је рекао да није био пијан.

Према сазнањима медија, Веру је прегледао старији гинеколог који је рекао како у својој дугогодишњој пракси није приметио толико повреда гениталија као ове које је жена имала.

– Мој брат се тог дана вратио кући, рекавши да је оставио ташту и да је све у реду. Отишао је да намири стоку и касније легао да спава. У понедељак ујутру пробудила нас је полиција која је Владану рекла да крене са њима – испричао је за Ало Владанов брат. Породица је након овог гнусног чина испричала и да је Владан био у добрим односима са таштом, као и да се понашао нормално.

Владан са својом супругом има четворо деце, а да буде још језивије – ташту је силовао док је његова супруга са њиховом десетомесечном ћеркицом била у болници.

Првом првостепеном пресудом, Павловић је био осуђен на годину дана и 11 месеци затвора само због наношења телесних повреда ташти, али је након поновљеног суђења осуђен и за силовање, сада правоснажно.

За овај срамни чин Владан Павловић је 2018. године осуђен на шест и по година затвора. Истом пресудом му је изречена мера безбедности одузимање предмета и то два метална звона, за које су медији пренели да су „звона за шурење свиња“ и да је њима напаствовао ташту док му је супруга била одсутна.

Вера је преминула почетком фебруара и није дочекала пресуду, а њени најближи кажу да се никада није опоравила од ужаса који је преживела, пренео је Блиц.

 

 

Извор: Srbija Danas