Србија

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО СРПСКОГ ПЕВАЧА! Ово је разлог смрти!?

Огроман губитак за породицу и обожаваоце…

Певач Драгиша Митић Гиле, који се прославио у продукцијској кући „Гранд“, извршио је самоубиство 2020. године, у родном месту Книћанин, код Титела, а његова смрт потресла је бројне колеге, али и мештани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гиле је иза себе оставио супругу и два сина, а како су тада медији наводили, он је пре више од две године дигао руку на себе због дугова.

Гиле је иза себе оставио супругу и два сина, а како су тада медији наводили, он је пре више од две године дигао руку на себе због дугова.

Певач се обесио у напуштеном дому његових родитеља, а тело је пронашао његов рођени брат.

– Нико не може да верује да Гилета више нема. Цело село плаче за њим. И не само ово наше, већ и сва суседна. Да кренете редом од куће до куће, нећете наићи ни на једног домаћина који га није познавао и волео. Чули смо да га је брат пронашао обешеног у кући њихових родитеља који више нису живи – рекао је тада један од мештана села у којем је Гиле живео.

– Био је омиљени певач на свим сеоским весељима. Буквално, ниједно славље није могло да се замисли без његове песме. Певао је на готово свим свадбама које су се одвијале у овим крајевима – рекао је он.

Митића ће, како каже, сви памтити као веселог и поштеног човека. Себи је решио да пресуди због великих дугова и камата.

– Гиле се убио због дугова. Дуговао је зеленашима. Камата је расла из дана у дан, а он прихода није имао. Због корона вируса нигде није наступао, а и жена му је остала без посла из истих разлога – испричао је тада извор „Курира“.

Гиле се наводно код зеленаша задужио јер у банци, као незапослен, није могао да дигне кредит.

 

 

Извор: Srbija Danas