Србија

„КАКО, БРАТЕ, КАКО?!“ Људи се крсте када виде како је овај Београђанин упаркирао ауто (ФОТО)

Пронаћи паркинг место у великом граду права је лутрија, која често прође безуспешно. Некада се деси да више времена одузме проналазак паркинга, него док се стигне на жељену адресу. Зато се возачи сналазе на свакакве могуће начине, има ту врло често и бахатог и непрописног паркирања, али ово што је пошло за руком једном возачу у Београду је за неверицу!

На Твитеру је осванула фотографија сивог „фиат пунта“ како се у милиметар упаркирао између дрвета и бандере, без празног простора напред или позади! Али буквално ни милиметар!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Волео бих да упознам ову легенду којој полази за руком да овако упаркира. Подједнако би било занимљиво гледати коју технику користи при испаркиравању. Како, брате, како?!“, коментарисао је ово паркирање корисник Твитера изнад објављене фотографије.

На питање другог твитераша да ли ја ауто регистрован или ту стоји од на пример 2007. године, аутор првобитног твита додао је да ауто повремено буде ту, па га нема, и да може да се види у Ресавској улици.

Исти твитераш написао је и да стално виђа тај ауто, увек паркиран на истом месту увој улици: „Човек је Худини“, додао је.

Нема ко се није чудио како је возачу ово пошло за руком: „Једино ако узлеће као хеликоптер, не знам како другачије“, коментарисао је поново аутор твита.

„Ово је за мене апстрактно“, додала је једна твитерашица.

Било је разних духовитих нагађања:

„Можда може да ротира точкове за 90 степени“.

„Двојица просечних га увукла на руке“.

„Искривио временско-просторни континуум“.

„Техника звана виљушкар“.

Како год, сви се слажу: „Риспект!“

Али није овај возач једини. У коментарима испод објављена је још један сличан случај. Аутомобил паркиран између бандере и контејнера, такође у милиметар. Овај случај ипак није толико мистериозан као први, јер контејнер још и можеш да помериш, али дрво и бандеру нема шанси!

Извор: Блиц