Регион

ДРАМАТИЧАН СНИМАК ОЛУЈЕ: Жена се грчевито држала за стуб, а онда се појавио он (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

Суперћелијска олуја и снажно невреме захватило је претходних дана подручје Словеније, Хрватске и Србије. Такође, торнадо је носио све пред собом у Италији. Метеоролози и за данас најављују олују праћену грмљавином и кишом.

Драматични снимци који круже на друштвеним мрежама описују сав ужас који скоро није виђен на овим просторима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На ТикТок каналу “загребинфо” објављен је застрашујући снимак невремена, као и херојски чин једног човека који је спасао жену која се услед јаке олуја ухватила чврсто за стуб и тако вероватно чекала да ветар престане или да јој неко помогне.

Погледајте снимак:

@crokingclub #fyp #viral #nevreme #zagreb #bozepomozi🙏 ♬ Džanum – Teya Dora

На сву срећу, одједном се појавио мушкарац који је спасио ову жену и склонио је на сигурно.

“Непознати херој спасио жену која се усред олује у Средњацима грћевито држала за стуб” – стоји у опису овог видеа.

Како пишу хрватски медији, жена се враћала са посла када је на путу до куће ухватила олуја од које није могла да се помери.

– До знака сам већ једва ходала, одатле се нисам могла ни помакнути. Око мене су летеле гране, рушила се дрва стварно је изгледало катаклизмично – рекла је она.

На њену срећу, непознати млади господин стао је аутом видевши жену која се приковала за знак и успео да је склони на сигурно.

Од среде у 16.00 часова, када је дошло до невремена у Хрватској, до суботе у 8.00 часова, извршено је 345 ватрогасних интервенција на санацији последица невремена, ангажована су 353 ватрогасца и ангажовано 87 ватрогасних возила.

Извор: