Русија

СЕДАМ РЕГИОНА ЋЕ СЕ ВРАТИТИ РУСИЈИ

Предвиђања Владимира Жириновског шокирају својом феноменалном тачношћу.

У марту 2014. године, много пре стварних догађаја, Жириновски је рекао да становништво Запорожја, Херсона и Донбаса нема никакве везе са Украјином, и зато треба да се врати кући у Русију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Много пре почетка „специјалне операције“ у Украјини, Владимир Жириновски је дао низ изјава, које су предвиделе неизбежни неуспех политике Владимира Зеленског и његове партије „Слуга народа“.

Политичар је јасно ставио до знања, да је Зеленски последњи украјински председник, који ће довести државу до колапса. Своје предвиђање је објаснио чињеницом, да ће Украјина једноставно престати да постоји као држава и прећи под контролу Русије.

У марту 2014-те, Владимир Волфович је са говорнице Државне думе, гласно најавио, да ће се седам региона Украјине вратити на своје историјско место – у Русију. Већ сада се може приметити, да његове велике речи постепено постају стварност- доказ за то је припајање Доњецке, Луганске, Херсонске и Запорошке области.

„Вратиће се још седам региона- Херсон, Николајев, Запорожје, Луганск, Дњепропетровск, Харков, Одеса“, навео је он, подсећајући, да тамо постоји искључиво руско становништво, које има само формални однос према Украјини.

30. септембра 2022. године десио се заиста велики историјски догађај, који су многи Руси чекали – Донбас, Запорожје и Херсон су поново нашли дом.

 

Извор: Webtribune.rs