Србија

ШОКАНТНО! Отац дечака-убице слао ПРЕТЕЋЕ мејлове директорки ОШ „Владислав Рибникар“!

Отац Косте Кецмановића пре трагедије био је киван на школу у коју су ишла његова деца, а у више наврата слао је претеће мејлове на адресу ОШ „Владислав Рибникар“.

Владимир Кецмановић, отац Косте Кецмановића, који је 3. маја починио масакр у ОШ „Владислав Рибникар“, када је убио деветоро деце и радника обезбеђење Драгана Влаховића, био је незадовољан одлукама запослених у овој образовно-васпитној установи, а које су се директно тицале његове деце. Како сазнаје портал Република.рс, он је у више наврата слао мејлове директорки са жалбама на њен рад и рад запослених, а један претећи мејл је стигао непосредно пред масакр у „Рибникару“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима нашег извора, Владимир Кецмановић био је бесан због тога што његова ћерка није изабрана за председника одељенске заједнице.

– Владимир је више пута писао школи. Претио им је да ће се обрачунати са њима због избора разредног старешине, а самим тим и управе школе, да функција председника одељенске заједнице не припадне његовој ћерки. У школи су били шокирани када су видели његов мејл, дошло је до тога да је директорка морала да реагује.

Како каже добро обавештени извор, ово није први пут да Костин отац понаша бахато према управи.

– Ово није први пут да је Владимир беснео на управу школе. Имао је он чудан став, да када није по његовом нападне школу за било коју ситницу. Увек би се ухватио за нешто и ако није у праву, не би бирао речи којима би вређао и покушавао да понизи запослене – каже добро обавештени извор.

Подсетимо, Владимир Кецмановић је отац Косте Кецмановића који је у ОШ „Владислав Рибникар“ на Врачару усмртио деветоро другара и чувара школе Драгана Влаховића.

Коста Кецмановић је одмах приведен, а реч је о дечаку који не подлеже кривичној одговорности јер нема навршених 14 година. Он се тренутно налази на Клиници за неурологију и психијатрију за децу и омладину. У току се опсервације и прегледи, након којих ће се знати више информација о његовом психичком стању.

Владимир Кецмановић је након масакра одмах приведен и одређен му је притвор, а терети се да је извршио кривично дело Тешка дела против опште сигурности. Он је детету омогућио да са њим иде у стрељану и пуца, а такође се сумњичи да није на прописан начин чувао оружје које је имао у стану и из ког је пуцао његов син.

Владимир Кецмановић је на саслушању признао да сина јесте водио у стрељану, али и да његов син јесте био жртва вршњачког насиља у „Владиславу Рибникару“.

– Тачно је, водио сам га у стрељану, приметили су да је посебно талентован. Било је жртва вршњачког насиља, пректулкли су га, био је изопштен – рекао је у очају Владимир Кецемановић и додао да је он после свега мртав човек.

Иначе, Владимир Кецмановић је познати београдски радиолог.

Извор: Република